Sale!

Мастило за Canon GI-490 Black 135ml

690 ден

Oдговара со следниве модели на принтери:

Canon Pixma G1400
Canon Pixma G2400
Canon Pixma G3400
Canon Pixma G4400

Капацитет на принтање: 6000 страни.