Мастило за Canon GI-490 Yellow

710 ден

Oдговара со следниве модели на принтери:

Canon Pixma G1400
Canon Pixma G2400
Canon Pixma G3400
Canon Pixma G4400

Капацитет на принтање: 7000 страни.