Тонер касета Brother TN 2220

600 ден

Kомпитабилна со:
Brother HL 2240D
Brother DCP7060D
Brother MFC-7360N
Brother TN 2220
Brother TN 2010
Brother TN 2210
Brother TN 450

Капaцитет на принтање: 2600 страни.

Description

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
Brother HL 2240D
Brother DCP7060D
Brother MFC-7360N
Brother TN 2220
Brother TN 2010
Brother TN 2210
Brother TN 450

Капaцитет на принтање: 2600 страни.