Мастило за Epson 103 EcoTank Magenta 65ml (C13T00S34A)

550 ден

Oдговара со следниве модели на принтери:

Epson EcoTank L1110
Epson EcoTank L3110
Epson EcoTank L3111
Espon EcoTank L3150
Epson EcoTank L3151
Epson EcoTank L5190

Капацитет на принтање: 6500 страни.

Description

Мастило за надополнување за следниве модели на принтери:

Epson EcoTank L1110
Epson EcoTank L3110
Epson EcoTank L3111
Espon EcoTank L3150
Epson EcoTank L3151
Epson EcoTank L5190

Капацитет на принтање: 6500 страни.