Архивска кутија средна 360х260х130mm, во боја

210 ден

Спецификации:
Димензија 360x260x130 mm, цела облепена со лепенка во сина боја од 2 mm.

Out of stock

Description

Спецификации:
Димензија 360x260x130 mm, цела облепена со лепенка во сина боја од 2 mm.