Хемиско пенкало Aihao BallPoint сино

10 ден

Ширина на мина 0.7 mm, врв од нерѓосувачки челик,
пластично гумирано тело во една боја.

Description

Ширина на мина 0.7 mm, врв од нерѓосувачки челик,
пластично гумирано тело во една боја.