Фотокопирна хартија Fedrigoni А4 формат, 80 грама

200 ден

Нема на залиха

Спецификации:
80g/m2, премиум квалитет, белина 168%, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за еднострани и двострани отпечаток, 500 листа.