Фотокопирна хартија Fabriano Multi [email protected] А4 формат, 160 грама

550 ден

Спецификации:
Фотокопирна хартија 160g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за еднострани и двострани отпечаток, 250 листа.