Фотокопирна хартија Double A (Everyday) А4 формат, 70 грама

210 ден

Нема на залиха

Спецификации:
70g/m2, премиум квалитет, белина 168%, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за еднострани и двострани отпечаток, 500 листа.