Регистратор Noki/GLOBOX самостоечки, стандард 7cm

110 ден

Спецификации:
Самостоечки регистратор во боја, облепен со PVC фолија, грб со џеб и етикета, метална шина на долните рабови, А4, ширина на грб 80 mm.

Боја: 10 различни варијанти.