Регистратор Стими Стандард А4 во боја, ширина на грб 80mm

100 ден

Спецификации:
Регистратор цел облепен со хартија, грб со етикета, внатрешен и надворешен дел со лепенка во боја, А4, ширина на грб 80 mm.

Боја: црвена, сина, жолта и зелена.