Пaпка Noki, пвц со метален механизам

20 ден

SKU: OFFICEPAP006 Категории ,

Димензија 225×350 mm, предна корица ПП сјајна проѕирна
со дебелина 100 микрона, задна корица во боја со дебелина
180 микрона, метален механизам, Noki папка со механизам.

Боја: сина, зелена, жолта, црвена, розева, црна, бела.

Опис

Димензија 225×350 mm, предна корица ПП сјајна проѕирна
со дебелина 100 микрона, задна корица во боја со дебелина
180 микрона, метален механизам, Noki папка со механизам.

Боја: сина, зелена, жолта, црвена, розева, црна, бела.