Папка со перфорфорација UR NOKI А4, 35 микрони

160 ден

SKU: OFFICEPAP004 Категории ,

Спецификации:
Надворешна димензија 235×305 mm, внатрешна димензија 218×300 mm, ПП мат, дебелина 35 микрона, отвор од горна страна, универзална перфорација, сет од 100 парчиња.