Папка со перфорфорација UR GLOBOX А4, 35 микрони

110 ден

Нема на залиха

SKU: OFFICEPAP003 Категории ,

Спецификации:
Надворешна димензија 235×305 mm, внатрешна димензија 218×300 mm, ПП мат, дебелина 35 микрона, отвор од горна страна, универзална перфорација, сет од 100 парчиња.