Ласерски црно-бел принтер HP LaserJet Pro MFP M428fdn

27,990 ден

Спецификации:
Монохроматски мултифункционален ласерски принтер
Принтер, скенер, копир и факс
Брзина на печатење: 40 страни/мин. А4
Брзина на печатење двострано: 31 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 250 листови A4
Конекција: Hi-Speed USB 2.0, Wireless, LAN, Fax
Резолуција: до 1200×1200 dpi
Меморија: 512 MB

Капацитет на тонер касета: до 3000 страни.

Опис

Спецификации:
Монохроматски мултифункционален ласерски принтер
Принтер, скенер, копир и факс
Брзина на печатење: 40 страни/мин. А4
Брзина на печатење двострано: 31 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 250 листови A4
Конекција: Hi-Speed USB 2.0, Wireless, LAN, Fax
Резолуција: до 1200×1200 dpi
Меморија: 512 MB

Капацитет на тонер касета: до 3000 страни.