Ласерски црно-бел принтер HP LaserJet Pro MFP M426dw

21,500 ден

Нема на залиха

Спецификации:
Монохроматски мултифункционален ласерски принтер
Принтер, скенер, копир
Брзина на печатење: 40 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 250 листови A4
Конекција: Hi-Speed USB 2.0, Wireless, LAN поврзување
Резолуција: до 1200×1200 dpi
Меморија: 256 MB

Капацитет на тонер касета: до 3100 страни

Опис

Спецификации:
Монохроматски мултифункционален ласерски принтер
Принтер, скенер, копир
Брзина на печатење: 40 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 250 листови A4
Конекција: Hi-Speed USB 2.0, Wireless, LAN поврзување
Резолуција: до 1200×1200 dpi
Меморија: 256 MB

Капацитет на тонер касета: до 3100 страни