Ласерски црно-бел принтер HP LaserJet Pro MFP M227fdw

13,590 ден

Нема на залиха

Спецификации:
Монохроматски мултифункционален ласерски принтер
Принтер, скенер, копир и факс
Брзина на печатење: 28 страни/мин. А4
Брзина на печатење двострано: 18 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 250 листови A4
Конекција: Built-in Ethernet, Wi-Fi 802.11b/g/n
Резолуција: до 1200×1200 dpi
Меморија: 256 MB

Капацитет на тонер касета: до 1600  и 3500 страни.