Sale!

Ласерски црно-бел принтер HP LaserJet Pro M102w

5,900 ден

Нема на залиха

Спецификации:
Монохроматски ласерски принтер
Брзина на печатење:23 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 150 листови A4
Конекција: Hi-Speed USB 2.0, Wireless поврзување
Резолуција: до 600×600 dpi
Меморија: 128 MB

Капацитет на тонер касета: до 1600 страни

Опис

Спецификации:
Монохроматски ласерски принтер
Брзина на печатење:23 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 150 листови A4
Конекција: Hi-Speed USB 2.0, Wireless поврзување
Резолуција: до 600×600 dpi
Меморија: 128 MB

Капацитет на тонер касета: до 1600 страни