Ласерски црно-бел принтер Canon LBP251dw

10,900 ден

Нема на залиха

SKU: PRINTLJCAN003 Категории , ,

Спецификации:
Монохроматски ласерски принтер
Брзина на печатење: еднострано 30 страни/мин. А4, двострано 16 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 250 листови A4
Конекција: Hi-Speed USB 2.0, Wireless поврзување
Резолуција: до 1200×1200 dpi
Меморија: 512 MB

Капацитет на тонер касета: до 2500 страни.

Опис

Спецификации:
Монохроматски ласерски принтер
Брзина на печатење: еднострано 30 страни/мин. А4, двострано 16 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 250 листови A4
Конекција: Hi-Speed USB 2.0, Wireless поврзување
Резолуција: до 1200×1200 dpi
Меморија: 512 MB

Капацитет на тонер касета: до 2500 страни.