Кертриџ за HP 901 Black (CC653AE)

1,060 ден

Oдговара со следниве модели на принтери:

HP OfficeJet J 4500 Series
HP OfficeJet J 4524
HP OfficeJet J 4535
HP OfficeJet J 4540
HP OfficeJet J 4545
HP OfficeJet J 4550
HP OfficeJet J 4580
HP OfficeJet J 4585
HP OfficeJet J 4600 Series
HP OfficeJet J 4624
HP OfficeJet J 4660
HP OfficeJet J 4680 C
HP OfficeJet J 4680

Капацитет на принтање: 200 страни.

Опис

Кертриџот одговара со следниве модели на принтери:

HP OfficeJet J 4500 Series
HP OfficeJet J 4524
HP OfficeJet J 4535
HP OfficeJet J 4540
HP OfficeJet J 4545
HP OfficeJet J 4550
HP OfficeJet J 4580
HP OfficeJet J 4585
HP OfficeJet J 4600 Series
HP OfficeJet J 4624
HP OfficeJet J 4660
HP OfficeJet J 4680 C
HP OfficeJet J 4680

Капацитет на принтање: 200 страни.