Инк-Џет принтер во боја Canon Pixma G1411

7,990 ден

Нема на залиха

SKU: PRINTIJCAN001 Категории , ,

Спецификација:
Инк-Џет принтер во боја
PIXMA G серија: Integrated Ink Tanks, Borderless printing
Брзина на печатење: црно-бело 9 страни/мин. А4,
колор 5 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 100 листови A4
Резолуција: 4800 x 1200 DPI
Конекција: USB 2.0 Hi-Speed

Капацитет на принтање: црно-бело 6000 страни,
колор 7000 страни.

Опис

Спецификација:
Инк-Џет принтер во боја
PIXMA G серија: Integrated Ink Tanks, Borderless printing
Брзина на печатење: црно-бело 9 страни/мин. А4,
колор 5 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 100 листови A4
Резолуција: 4800 x 1200 DPI
Конекција: USB 2.0 Hi-Speed

Капацитет на принтање: црно-бело 6000 страни,
колор 7000 страни.