Инк-Џет принтер во боја HP Smart Tank System 515 MFP (Wireless)

9,590 ден

Нема на залиха

Спецификација:
Мултифункционален Инк-Џет принтер во боја
Принтер, скенер и копир
Метод на принтање: HP Thermal InkJet
Брзина на печатење: црно-бело 11 страни/мин. А4,
колор 5 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 100 листови A4
Резолуција: до 4800 x 1200 DPI
Резолуција на скенер: 1200 x 1200 DPI
Меморија: 256 MB
Конекција: USB 2.0 Hi-Speed, Wi-Fi поврзување

Капацитет на принтање: црно-бело 7000 страни,
колор 6000 страни.

Опис

Спецификација:
Мултифункционален Инк-Џет принтер во боја
Принтер, скенер и копир
Метод на принтање: HP Thermal InkJet
Брзина на печатење: црно-бело 11 страни/мин. А4,
колор 5 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 100 листови A4
Резолуција: до 4800 x 1200 DPI
Резолуција на скенер: 1200 x 1200 DPI
Меморија: 256 MB
Конекција: USB 2.0 Hi-Speed, Wi-Fi поврзување

Капацитет на принтање: црно-бело 7000 страни,
колор 6000 страни.