Инк-Џет принтер во боја HP DeskJet 2130

2,490 ден

Нема на залиха

Спецификација:
Мултифункционален Инк-Џет принтер во боја
Принтер, скенер и копир
Брзина на печатење: црно-бело 20 страни/мин. А4,
колор 16 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 60 листови A4
Резолуција: до 4800 x 1200 DPI
Конекција: USB 2.0 Hi-Speed

Капацитет на принтање: црно-бело 190 страни,
колор 165 страни.

Опис

Спецификација:
Мултифункционален Инк-Џет принтер во боја
Принтер, скенер и копир
Брзина на печатење: црно-бело 20 страни/мин. А4,
колор 16 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 60 листови A4
Резолуција: до 4800 x 1200 DPI
Конекција: USB 2.0 Hi-Speed

Капацитет на принтање: црно-бело 190 страни,
колор 165 страни.