Инк-Џет принтер во боја Epson L310

8,200 ден

Нема на залиха

SKU: PRINTIJEPS003 Категории , ,

Спецификација:
Epson L серија: Integrated Ink Tanks
Брзина на печатење: црно-бело 9,2 страни/мин. А4,
колор 4,5 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 100 листови A4
Резолуција: 5760 x 1440 DPI
Конекција: USB 2.0 Hi-Speed

Капацитет на принтање: црно-бело 13000 страни,
колор 6500 страни.

Опис

Спецификација:
Epson L серија: Integrated Ink Tanks
Брзина на печатење: црно-бело 9,2 страни/мин. А4,
колор 4,5 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 100 листови A4
Резолуција: 5760 x 1440 DPI
Конекција: USB 2.0 Hi-Speed

Капацитет на принтање: црно-бело 13000 страни,
колор 6500 страни.