Архивска кутија мала 360х260х130mm, ЕКО

130 ден

Спецификации:
Димензија 360x260x130 mm, цела облепена со лепенка во еко натурал боја од 2 mm.

Out of stock

Description

Спецификации:
Димензија 360x260x130 mm, цела облепена со лепенка во еко натурал боја од 2 mm.