Нарачки и Дистрибуција

МР ТОНЕР НУДИ БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ЗА СИТЕ ПРАВНИ ЛИЦА!

За секоја нарачка од страна на вашата фирма на територија на град Куманово

Мр Тонер ви нуди бесплатна испорака до вашата канцеларија,

испорака вршиме секој работен ден од понеделник до петок од 10.00 до 15.00 часот.

НАРАЧКИ НА ТЕЛЕФОН:
031 426 555 и 078 258 410