Фотокопирна хартија Canon А4 формат,80грама

210 ден

Спецификации:
80g/m2, премиум квалитет, белина 168%, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за едностран и двостран отпечаток, 500 листа.

Description

Спецификации:
80g/m2, премиум квалитет, белина 168%, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за едностран и двостран отпечаток, 500 листа.