Хемиско пенкало Noki Wonderball црвено

10 ден

Ширина на мина 0.6 mm, врв од нерѓосувачки челик,
транспарентно тело со црвена боја, со капаче.

Description

Ширина на мина 0.6 mm, врв од нерѓосувачки челик,
транспарентно тело со црвена боја, со капаче.