Тонер касета Kyocera TK-1110

750 ден

Компитабилна со:
FS-1020 MFP
FS-1040 MFP
FS-1120 MFP

Капaцитет на принтање: 2500 страни.

Description

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
FS-1020 MFP
FS-1040 MFP
FS-1120 MFP

Капaцитет на принтање: 2500 страни.