Тонер касета Canon 737 (83A)

650 ден

Компитабилна со:

Canon LBP15 Dw
Canon MF210 Series
Canon MF211
Canon MF212W
Canon MF216N
Canon MF217W
Canon MF220 Series
Canon MF226Dn
Canon MF227Dw
Canon MF229Dw
Canon MF230 Series
Canon MF231
Canon MF232W
Canon MF236N
Canon MF237W
Canon MF240 Series
Canon MF244Dw
Canon MF247Dw
Canon MF249Dw

Тонер касетата Canon 737 е компитабилна и со тонер HP CF283A (83A).
Капaцитет на принтање: 1500-1600 страни.

SKU: TONCAN003 Category:

Description

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
Canon LBP15 Dw
Canon MF210 Series
Canon MF211
Canon MF212W
Canon MF216N
Canon MF217W
Canon MF220 Series
Canon MF226Dn
Canon MF227Dw
Canon MF229Dw
Canon MF230 Series
Canon MF231
Canon MF232W
Canon MF236N
Canon MF237W
Canon MF240 Series
Canon MF244Dw
Canon MF247Dw
Canon MF249Dw

Тонер касетата Canon 737 е компитабилна и со тонер HP CF283A (83A).
Капaцитет на принтање: 1500-1600 страни.