Тонер касета Canon 725 (85A)

590 ден

Компитабилна со:
Canon LBP 3010
Canon LBP 6000
Canon LBP 6000B
Canon LBP 6020
Canon LBP 6020B
Canon LBP 6030
Canon LBP 6030B
Canon LBP 6030w

Тонер касетата Canon 725 е компитабилна и со тонер HP CE285A (85A).
Капaцитет на принтање: 1500 – 1600 страни.

Description


Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
Canon LBP 3010
Canon LBP 6000
Canon LBP 6000B
Canon LBP 6020
Canon LBP 6020B
Canon LBP 6030
Canon LBP 6030B
Canon LBP 6030w

Тонер касетата Canon 725 е компитабилна и со тонер HP CE285A (85A).
Капaцитет на принтање: 1500 – 1600 страни.