Sale!

Тонер касета Canon 719H (05A)

800 ден

Компитабилна со:
Canon LBP251dw
Canon LBP252dw
Canon LBP253dw
Canon LBP253 X
Canon LBP6300
Canon MF410
Canon MF411dw
Canon MF414dw
Canon MF416dw
Canon MF418 X

Тонер касетата Canon 719H е компитабилна и со тонер HP CE505A (05A).
Капaцитет на принтање: 2000 страни.

SKU: TONCAN002 Category:

Description

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
Canon LBP251dw
Canon LBP252dw
Canon LBP253dw
Canon LBP253 X
Canon LBP6300
Canon MF410
Canon MF411dw
Canon MF414dw
Canon MF416dw
Canon MF418 X

Тонер касетата Canon 719H е компитабилна и со тонер HP CE505A (05A).
Капaцитет на принтање: 2000 страни.