Тонер касета Canon 703 (12A)

590 ден

Компитабилна со:
Canon LBP 2900 Series
Canon LBP 2900B
Canon LBP 2900I
Canon LBP 2900
Canon LBP 3000

Тонер касетата Canon 703 е компитабилна и со тонер HP Q2612A (12A).
Капaцитет на принтање: 1900 страни.

Description

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
Canon LBP 2900 Series
Canon LBP 2900B
Canon LBP 2900I
Canon LBP 2900
Canon LBP 3000

Тонер касетата Canon 703 е компитабилна и со тонер HP Q2612A (12A).
Капaцитет на принтање: 1900 страни.