Папка со перфорфорација UR GLOBOX А4, 35 микрони

110 ден

Спецификации:
Надворешна димензија 235×305 mm, внатрешна димензија 218×300 mm, ПП мат, дебелина 35 микрона, отвор од горна страна, универзална перфорација, сет од 100 парчиња.

Out of stock

Description

Спецификации:
Надворешна димензија 235×305 mm, внатрешна димензија 218×300 mm, ПП мат, дебелина 35 микрона, отвор од горна страна, универзална перфорација, сет од 100 парчиња.