Папка со ластик во боја, 2cm ширина

40 ден

Спецификации:
Картонска папка со латик, корица сјајна, изработена од дебел картон, во повеќе бои.

сина, портокалова, зелена, жолта, црвена

Description

Спецификации:
Картонска папка со латик, корица сјајна, изработена од дебел картон, во повеќе бои.

сина, портокалова, зелена, жолта, црвена