Етикети за декларации Sorex A4/100листа 18mm x 58mm

450 ден

Самолепливи етикети за декларации,

погодни за принтање на ласерски и инк-џет птинтери

Димензии на етикети: 18mm x 58mm

100листа пакување

Out of stock